background

Nieuws

Hier vindt u regelmatig nieuws, updates en informatie over grotere evenementen die wij ondersteunen of organiseren.


Motorbeurs Utrecht & Duikbeurs Houten.

In januari en februari zijn we altijd druk met het bouwen van div. beursstands.

Zo waren we op de Horecava te vinden, waar we 4 stands hebben gebouwd voor div. klanten en we zelfs een Pop-Up restaurant hebben gebouwd voor Mama-Kelly.

Na de Horecava en div. kleine beurzen in het land, was het in feb. weer tijd voor een aantal mooie stands. Op de Duikbeurs mochten we voor o.a. Tussa een hele mooie hoge stand bouwen, met div. hoogtes erin verwerkt. Voor Indian en Victory Motoren hebben we op de Motorbeurs 2016, onder andere truss, verlichting en een verhoogde vloer van 12x12 meter geplaatst met rood, grijs en zwart tapijt.

 

 

 

 


 

Nieuwe Lab Gruppen PLM10.000Q

Afgelopen week hebben we ter aanvulling op ons verhuur segment een Lab Gruppen PLM10.000Q versterker aangeschaft. Deze versterker met ingebouwde Lake processor uit het hoogste segment zullen we voornamelijk gebruiken voor onze nieuwe EAW monitoren en grotere geluidsets.

 

 Lab Gruppen PLM10.000Q versterker Forward events

 


 

NK Voetbalquiz 2015 te Maassluis (27 dec 2015)

Forward Events heeft afgelopen zondag in opdracht van Southfields de NK Voetbalquiz voorzien van audio/visuele middelen. Onze nieuwe projectie schermen van 3 meter breed bij 16:10 formaat hebben we uiteraard daarbij ingezet.

 

Tijdens de NK Voetbalquiz wordt aan de hand van zeer pittige vragen het beste koppel van Nederland bepaald. De quiz zal traditioneel bestaan uit 140 vragen

Presentatie was naast Hans-Jörgen Nicolaï in handen van BETWETERS Hugo Borst en Koert Westerman.

 

TV registratie van de Quiz


 

Showcase Forward events disco shows

Op woensdag 3 februari 2016 staat Forward Events, met een showcase in de trouwzaal van Hofstede Meerzigt te Zoetermeer . Een mooie kans om vrijblijvend kennis te maken met Marco Moens en zijn collega’s. Kom langs en ervaar hoe zij de feestavond van jullie huwelijk, bedrijfsfeest of jubileum kunnen verzorgen.

Onze Dj's weten van elke opdracht een daverend succes te maken, zij zijn professioneel en draaien klantgericht. Verzoeknummers van gasten zijn altijd welkom en zullen met veel plezier ten gehore gebracht worden wanneer deze passen in de stijl van de avond.

Programma 3 februari 2016:

- Van 19.00 tot 20.00 uur precenteren we onze basis disco ‘drive in show’, 

- Vanaf 20.00 tot 21.00 uur de befaamde ‘The Men In Black Show’.
Deze show is uitermate geschikt voor een bruiloft, gala, bedrijfsfeest, evenement of verjaardag. Ook in uitgaansgelegenheden komt deze show goed tot zijn recht. 

Dj Marco Moens maakt er weer een feest van

 

The Men In Black Show bestaat uit 5 zeer ervaren artiesten (o.a. saxofonist, percussionist en een zangeres) gekleed in stijlvol zwart. Zij doen er alles aan om een leuke, gezellige en energieke sfeer te geven aan uw evenement.

Deze show is all-inclusive. Forward Events zorgt niet alleen voor een spetterend optreden, maar ook voor alle benodigde DJ-apparatuur, een stijlvol wit DJ-meubel is het middelpunt van deze show, aangevuld met een licht- en videoshow. (ook uw video/foto’s of logo kunnen worden meegenomen in deze visuele show) Kortom een aanrader! Als eye-cather is de show ook uit te breiden met een verlichte disco vloer.

 

https://www.facebook.com/events/1099228020087552/


Wet 'N Wild Beachparty - Alphen aan den Rijn - 15 aug 2015

 

 

Een zomers festival waar onder andere The Flexican & Sef, Benny Rodrigues & Roog voor de show zorgen op het Oranjestrand!
We zijn blij dat Forward events het podium, licht en geluid mag verzorgen voor dit leuke event. 

Uiteraard gaat hier ons EAW KF 740 line array set hier naartoe samen met div 5R Beamspots en RGBW LED movingheads.

Line-up: ✙ The Flexican & Sef
            ✙ Benny Rodrigues
            ✙ Roog  
            ✙ Le Mar 
            ✙ Toman

Leeftijd: 21+       meer info: https://www.facebook.com/events/571483952993243/

 


Nieuw in de verhuur:

 

Kroonluchters

Deze schitterende kroonluchters van 0.82mtr hoog zijn  prachtige eye catchers voor uw evenement of feest waar een klassieke nette uitstraling gewenst is.

Vooral bij (bedrijfs) evenementen, gala’s, diners en andere luxe feesten is dit een mooie aanvulling op ons bestaande materiaal.

 

Deze kroonluchter is perfect voor ruimten met een ophangpunt vanaf 3.5mtr hoog. Door zijn silouet, vele kristallen en lichtpunten is deze kroonluchter geschikt om een evenement extra alure te geven.

 

Zak Kroonluchter informatie:

Lengte kroonluchter: 0.82mtr

Diameter Kroonluchter: 0.50mtr

Aantal Lichtpunten: 8 lichtpunten

Gewicht: <6 kg


Nieuw in Nederland!

 

The Men In Black Show

Uitermate geschikt om in te huren voor een bruiloft, gala, bedrijfsfeest, evenement of verjaardag. Ook in uitgaansgelegenheden komt deze show goed tot zijn recht. 

 

The Men In Black Show bestaat uit 5 zeer ervaren artiesten, gekleed in stijlvol zwart. Zij doen er alles aan om een leuke, gezellige en energieke sfeer te geven aan uw evenement.

 

De saxofonist & percussionist spelen live mee op bekende herkenbare beats van de DJ’s en vullen deze aan met heerlijke melodieën. 

De zangeres vult met haar krachtige volle stem de rest in en zal ook een aantal maal heerlijke populaire soul, funk en classics ten gehore brengen.

 

De personen achter The Men In Black Show zijn al geruime tijd bezig en delen hun passie voor muziek en entertainment. Uit ervaring blijkt dit een geweldige combinatie te zijn.

 

All inclusive. Wij zorgen niet alleen voor een spetterend optreden, maar ook voor alle benodigde DJ-apparatuur, een stijlvol wit DJ-meubel is het middelpunt van deze show, aangevuld met een licht- en videoshow.

(ook uw video/foto’s of logo kunnen worden meegenomen in deze visuele show)

 

Aanrader. Als eye-cather is de show ook uit te breiden met een verlichte disco vloer.

Wilt u een sfeervolle en energieke avond hebben, die wordt verzorgd door “The Men In Black Show”? Neem dan contact op, om uw wensen en voorkeuren te bespreken.

 

Tijdsduur: 4 uur

Incl. geluid tot +/- 750 pers

Prijs: € 3.200,-

Optie: disco vloer van 36m2 € 800

Alle genoemde prijzen op deze pagina zijn indicatief en ondervoorbehoud aan prijswijzigingen of typefouten.

 

 


Draai Van de Kaai 2015

Voor het 3e achtereenvolgende jaar verzorgd Forward Events het Podium, Llicht, & Geluid voor de het entertainment programma van draai van de kaai in Roosendaal. uiteraard gaan we hier ons nieuwe EAW KF 740 geluidsteem inhangen 18 x top kast, 8x dubbel 21 inch EAW SB 2001 aangevuld met  6 SB 850 sub kasten.

Natuurlijk besteden we dit jaar ook extra aandacht aan de verlichting en komen er buiten de sunstips en standaard LED verlichting 30 movingheads (LED en 5R) te hangen.

draai van de kaai podium forward events 

ZONDAG 2 AUGUSTUS WARMDRAAIEN
‘De Draai draait 90’s’ 17:00 – 23:00 u.
Geniet van je favoriete 90’s artiesten als T-Spoon Reloaded, Vengaboys, 2 Brothers on the 4th Floor en DJ Paul Elstak & MC Ruffian. Kom zondag tussen 17.00 en 23.30 uur op de Wipwei in Roosendaal!

Wil je gebruik maken van de Early Bird korting op je ticket, bestel dan hier je kaartje.

 

MAANDAG 3 AUGUSTUS DRAAI VAN DE KAAI
Nick en Simon naar Draai van de Kaai. Nick en Simon en de band Cookies & Cream zijn de hoofdacts van het entertainment programma tijdens de Draai van de Kaai op maandag 3 augustus.

Info www.dedraai.nl/entertainment

 


EAW KF740 line arrayNieuw in de verhuur EAW KF 740 line array met EAW SB 2001 dubbel 21 inch sub kasten.

 

EAW SB2001 sub kast dubbel 21 inchDoor de toenemende vraag op evenementen & festivals naar grote geluidssystemen heeft Forward Events fors geïnvesteerd in een nieuw line-array systeem. Daarom hebben we een top systeem in huis gehaald, waar we nog jaren op het hoogste niveau mee kunnen werken.

 

Het systeem wordt aangestuurd door LabGruppen FP1000Q en PLM20000Q versterkers, natuurlijk verhuren we hiernaast nog steeds het bekende KF850 Systeem en de JBL srx systemen voor de kleinere feesten en evenementen.

 


 

30 love beach party 4 juli30love Beach Party ’T Gorsje

 

Samen met 30Love organiseren we op 4 juli een te gek strand feest vlakbij Ouddorp.

Aansluitend aan het Beach tennistoernooi (meer info check www.firstservices.nl) is er gelegenheid om deel te nemen aan een gezellige barbecue. Aanvang BBQ 17.00 uur.

Die we afsluiten met een Beachparty!

 

Beach Party.
Weer of geen weer, het dak gaat er sowieso af tijdens deze Beach Party. 
De muziek zal geheel in het teken staan van toegankelijke, herkenbare en vooral dansbare nummers. Vanaf acht uur zullen DJ Moens, TFX, Tony La Porte en El Jeffe elkaar in de DJ Booth afwisselen, muzikaal bijgestaan door live percussie (Cherokee) en zang (Jess).
’t Gorsje is sfeervol en decoratief uitgelicht door Forward Events.
Als extra entertainment zullen de dames van Danca da Beleza enkele dans/animatie optredens verzorgen.

 

Meer info op https://www.facebook.com/events/807343819334753/

 


Het Faute Feest.

 

Ja ja we gaan er weer een knal feest van maken met de Dj's van Forward events.

 

Dj Marco moens & Dj Niels van Leeuwen gaan zorgen dat iedereen helemaal uit zijn dakkie gaat,

Natuurlijk allemaal komen en steun de stijd tegen kanker.

 

Entree geld (€10,00) gaat geheel naar Alpentocht.nl
Strijd tegen Kanker

VIP kaarten €35,00 (€10,00 naar Alpentocht.nl)
Inclusief hapjes en drankjes van 19.00 uur tot 21.00 uur
Optreden van de Nederlandse Joe Cocker.
Vanaf 21.00 uur het Faute Feest met Marco Moens.

Mogelijk gemaakt door InZight en EuroProducts

Meer info: www.inzight.nl 


Vlammen in de Nacht Zoetermeer

Net als voorgaande jaren knallen we het nieuwe jaar in met een hele dikke licht en geluid show.

 

Line-up van Vlammen in de Nacht NYE 2014:

De Kraaien – LIVE-
Moombahteam
Outsiders
Mamo
Thom Eduardo
MC Choas

Meer info en tickets op: www.vlammenindenacht.nl 

 


Men Of Steel Run & Men of Steel FestivalRotterdam 13 sept 2014

 

men of steel run festival podium en geluid door forward events

Voor iedereen wat te beleven op het Men of Steel Festival! Er is een Men of Steel Kinder Run baan, waarop de kleinsten ook kunnen laten zien hoe sterk zij zijn. De hele dag door is er ontzettend veel te doen op het Men of Steel Festival. De Kraaien, Pinata, iDance en Los Angry Nerds zorgen voor spectaculaire Hip Hop Urban optredens. Daarnaast is er de 10m hoge klimmuur, de 4×4 Off Road Challenge en boogschieten. Deelnemers van de Men of Steel Run kunnen gratis naar het festival. Losse tickets om naar binnen te mogen zijn ook te koop! http://qoo.ly/3hkut #MenOfSteelFestival.

Forward events zal een aantal opstakelen verzorgen en natuurlijk het podium en geluid verzorgen voor dit evenement.

  


Nieuwe "Saterday Night Fever" disco vloer in verhuur

 

RGB led pixel disco vloer

Nieuw in de Verhuur; RGB LED Disco Vloer, na meerdere aanvragen van onze vaste klanten hebben we een mooie discovloer aangeschaft, als aanvulling op onze disco’s, shows en verhuur pakketten.

Deze vloer onderscheidt zich van andere verkrijgbare vloeren, doordat hij maar 4,5 cm hoog is en er diverse patronen geprogrammeerd kunnen worden.

De discovloertegels zijn 1x1 meter en bestaan uit verschillende kleuren LED’s , die per deel aan te sturen zijn, door de meerdere pixels kunnen we vele patronen aanbrengen in deze unieke vloer.

 

Herbeleef de geweldige disco sfeer met deze moderne vloer en verhoog de sfeer van uw feest, voor maar € 25,- per m2 inclusief leggen.


 

Borrels aan Zee 16 aug 2014 (Licht, Geluid, Special fx en Podium Forward events)

 

borrels at zee geluid en licht forward events

BAZ (Borrels Aan Zee) @ Gotcha Beach, voorheen Strandborrels, gaat verder onder de naam BAZ (Borrels aan Zee)! Het populaire concept van een gezellige, zomerse borrel inclusief muziek op een prachtige locatie krijgt daarmee ook een nieuwe dimensie. Bij BAZ at Gotcha Beach! komt het accent nog meer te liggen op lifestyle, entertainment, beleving en entourage.
BAZ wordt ‘the place to be’ als je op een unieke locatie met ‘oude’ én nieuwe vrienden een gezellige tijd wilt beleven. 
BAZ is een in de zomer, 4 maal terugkerend evenement waarvan geïnteresseerden via deze facebookpage op de hoogte worden gehouden.
BAZ vindt altijd op een zaterdag plaats. De medewerking van sponsors maakt van BAZ een ‘bruisende belevenis’, waarbij je letterlijk en figuurlijk in de watten wordt gelegd. 
UNIQUE in its KIND!
Tickets zijn binnenkort te verkrijgen via : Easyticket., Gotcha Beach Kijkduin en Calexis ( Kijkduin/Den Haag)

Line-up:
♫ DJS GLOWINTHEDARK. ♫ DJ Le Mar, ♫ Jimmy Clash, ♫ LM BROS ( BE ), ♫ Eduardo Ramirez, ♫ Marvin James, ♫ Robèr, ♫ Cohones, ♫ Mike Aponno, ♫ Stan Lee( Stanley ), ♫ Vocals by Sam DeWit, ♫ Suprise Acts

Time: 20.00-02.00
Tickets: € 10,00 euro exc fee (www.easyticket.nl)
Calexis Schoenmode 070-3251272 Passage 070-3608786 en Gotcha Beach
Doorsale: € 12,50 euro
Age: 23+
Dresscode: Verzorgd en netjes
 


Waterwegpop Festival zaterdag 12 juli 2014

 

waterweg pop 2014 podium forward events

 

Maassluis heeft weer een eigen muziekfestival: "Waterwegpop", een eendaags festival in het centrum van Maassluis voor iedereen die houdt van muziek en gezelligheid. Het was een succesvolle edie waar ongeveer 3000 man op af kwam.

Forward Events leverde het podium, licht & geluid. Voor het eerst werd ons nieuwe EAW KF 740 line array geluidset met de SB2001 subkasten ingezet van EAW.

Line up: Raise The Ace Funk/Rock, We Sell Guns Rock n' Roll, Spek en Boogert Country / Rock ’n Roll, BangYourHat DJ, The Elementary Penguins Indie Rock, Tom Greendale Blues / Folk / Pop, TenTemPiés Latin Rock / Reggae / Ska, De Likt Electro / Italo disco / Rap.

 


Bedrijfsfeest HTM Den Haag

 

11 en 12 april 2014 heeft Forward Events alle Audio & Visuele middelen mogen verzorgen voor het 150 jarige jubileumfeest van een vervoersbedrijf.

Dit evenement vond plaats in de Broodfabriek waar maar liefst 3.400  medewerkers op aanwezig waren.

Gedurende dit evenement werden de gasten geëntertaind met muziek van o.a, Dennis van der Geest, Gerard Joling, Wolter Kroes, Karin Bloemen, The Clarks en Bloed, Zweet & Tranen on tour.

 


Strandborrels Gotcha Beach Kijkduin

Na ècht een spectaculaire Grand Opening zijn we al weer toe aan onze 2de editie van de zomerborrel. Zoals gewoonlijk word de lat weer hoog gelegd and as usual...WIJ GAAN WEER UITPAKKEN. Dankzij onze sponsors word dit weer mogelijk gemaakt, dus hou de pagina's goed in de gaten. Like, Share je kent het! 
De line-up is bekend op 1 verrassing na, die zullen wij zsm bekend maken. Trek je zomerkleding uit de kast, want het word 1 groot feest tot in de late uurtjes. Daarnaast verwachten we weer Beautiful People, House Music, Summer Vibes and Lovely Icecream Girls!
Natuurlijk verzocht Forward Events net als de voorgaande edities de Verlichting, Geluid en het Podium.

 

Forward events licht en geluid verhuur op strand borrel kijkduin

Line-up:
♫ MYSTERY GUEST
♫ DJ Le Mar
♫ Eduardo Ramirez
♫ Nomadd
♫ Frank the Tank on percussion
♫ Chelsea van de Kimmenade on vocals

Time: 20.00-02.00
Tickets: € 10,00 euro exc fee (www.easyticket.nl)
Doorsale: € 12,50 euro
Age: 23+
Dresscode: Verzorgd en netjes

 

   

haagse toppers forward eventsHaagse Toppers zaterdag 19 september 2014

 

Ras echte artiesten in de grote hal van de Uithof te Den Haag, die voor de verwachte 10.000 bezoekers spetterende optredens zullen gaan verzorgen.

Forward Events gaat het podium (met catwalk), geluid & verlichting verzorgen voor dit grootse evenement.

Heb je ook zin in een mooi feest, kijk dan op www.haagsetoppers.nl voor meer info en kaarten.

Artiesten:

Rein Mercha

Samanta Steenwijk

Django Wagner

John Medley

Willem Barth

Helemaal Hollands, Gene Travis, Mark Verkade

 

Na afloop een orginele Gipsy Party in de nabijgelegen ruimte.


 

Strandborrel Kijkduin 3 mei 2014.

 

Zaterdag 3 mei vond de grand opening plaats van "De Strandborrel" bij Gotcha Beach te Kijkduin.

De standborrels zijn een in de zomer, 4 maal terugkerend standfeest waar Forward Events de verlichting, geluid, podium en special FX verzorgd.

Bij de grand opening was het meteen een zeer geslaagde avond waar Dj Roog afsloot met een geweldige set.

 Megaweek 2014 Maassluis wederom groot succes.

 

Elk jaar staat er een grote feesttent op het terrein van MSV '71 te Maassluis, waar elke dag een ander programma plaats vindt. Forward Events levert al jaren het geluid en de verlichting tbv dit grote evenement.

 

De week werd officieel gestart met de traditionele “Nacht van MSV '71” op zaterdag 19 april, met spetterende optredens van Joan, Sasja Brouwers, Ad van Opstal, Erik “Toontje Lager”, Mesie en Nick & Simon. Tussen de acts door DJ Marco Moens. De Megatent was tot de nok gevuld met enthousiaste feestgangers, die voor een opperbeste sfeer zorgden.

 

Vrijdagavond was de Megatent uitverkocht voor de Radio 538 on tour met de DJ’s Edwin Noorlander en Rick Romijn. Helaas moesten we velen aan de poort teleurstellen, maar degene die aanwezig waren hebben genoten van een fantastische show.

 

Zaterdag 26 april was de afsluitende dag van de prima verlopen feestweek, de eerste Koningsdag. Ruim 350 kinderen genoten van het spelletjes parcours, de luchtkussens, de pony’s, de brandweer, de voetbalshow van Hasan Isik en Stefan Molendijk, een poppenkast show, en ’s middags waren er nog optredens van Charissa, Jerry van Vianen en Wesley de Bruin. Met ongeveer 1500 bezoekers was deze Koningsdag een zeer geslaagde afsluiting van de 19e Megaweek.


licht en geluid van forward eventsSparkling zaterdag 15 maart 2014 Kijkduin

 

Sparkling is een nieuw concept waarin de Strandborrels organisatie samenwerkt met de The Fish Club Kijkduin.  Wat wij kunnen zeggen is dat dit concept ècht waanzinnig gaat worden en de Fish Club een betoverende locatie gaat worden qua entourage en sfeer.....

Forward Events Sound & Light Rentals zal zorgen voor een fantastisch geluidssysteem en de sfeervolle verlichting.
De Fish Club is in beginsel een prachtige locatie met uitstraling en allure. De huisstijl van de Fish Club, zwart en wit, zal verder worden doorgetrokken in de aankleding en dresscode van het publiek. Er zal daarom een zeer streng deurbeleid zijn, om ervoor te zorgen dat de kwaliteit is gewaarborgd. Dit zal al aan de deur gebeuren door een gastvrouw die beoordeeld of het publiek conform het concept zal zijn gekleed. Ons motto is dress to impress en er zullen op de avond ook winnaars worden gekozen die een fantastische prijs kunnen winnen mede mogelijk gemaakt door onze sponsors. Om ervoor te zorgen dat de klanken van de muziek goed ten gehore worden gebracht is ervoor gekozen voor entertainment van zeer hoog niveau. Alle ingrediënten zullen aanwezig zijn om Den Haag weer op de kaart te zetten met sprankelende beats, special acts en een heerlijke line-up aan DJ's. Dit concept zal voorlopig 2 x per jaar in de Fish Club worden gehouden. 

Event : Sparkling
Time: 20.00-02.00
Dresscode: Black & White Glamorous Chique
Tickets : € 15 only www.easyticket.nl

 


The Drughouse met visuals (VJ) en CO2 special effecten van Forward events.

 

The Drughouse is er weer klaar voor, het Paard van Troje staat op de planning om overgenomen te worden. Na diverse succesvolle edities van The Drughouse in heel Nederland zal 8 maart 2014 Den Haag over worden genomen. Bereid je voor op een dikke show met niemand minder dan Mr. Drughouse himself, Artistic Raw.
Samen met dan Billy the Kit, Andrew Mathers, Badd Dimes, Ibranovski & Syzz. Zij zullen ondersteund worden door MC Gimmick.

Agenda’s bij de hand party people want 8 maart wordt een avond om niet te mogen missen! (18+) 

Zaterdag 8 maart – Het Paard van Troje Den Haag | The Drughouse taking over!

 

 

 


Concert Maassluis all-star band

 

Vrijdag 21 februari zal de Maassluis all-star band weer een consert geven in de de Olympia hal te Maassluis.

Forward events zal net als vorig jaar het Podium ,Licht, Geluid & de Video schermen verzorgen.

De kaartverkoop verloopt erg goed dus we verwachten weer een volle zaal.

 

Aanvang: 21.00 uur 

zaal open: 20.00 uur

Kaartverkoop: Eetcafé The Ollie's.

 

(meer info)..........

 

 

 


 

Cherokee’s Choice “The Kick-off” 23 Februari De Tuin Rotterdam.

 

In 2014 zal Cherokee op zeven zondagen in De Tuin een aantal DJ’s, artiesten en gasten uitnodigen waar hij graag mee werkt. Daarbij komt niet alleen het muzikale aspect aan bod, maar zal de stylist door toevoeging van spectaculaire visuals, adembenemende kunst en spraakmakende fashion-, interior- & lifestyle elementen deze events ook van een totaal beleving voorzien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan (live) VJ’s, fashion shows, kunst & product presentaties of promoties.

Op zondag 23 Februari zal er groots van start worden gegaan. Om het dak eraf te laten gaan wordt er een revolutionaire verlichte dansvloer geplaatst, ondersteund door high-tech light-, sound- en special effects.
DJ’s “Niles Alister” en “DJ Moens” zullen deze editie voorzien van herkenbare Classics, Club, Disco en Hot Party Tunes met een hoog dansbaarheids gehalte.
Uiteraard heeft “Cherokee” de aanvullende beats in handen.

Forward events zal dit event voorzien van onder andere onze nieuwe verlichte dansvloer van voorzien van de modernste LED verlichting. tevens zal Dj MOENS zijn Kunsten vertonen in de `dj Booth

(meer info.............)


 

DutchWeekend Italie

 

 

Hét ski en snowboard-event dat je niet mag missen Forward events is er bij met DJ Moens en A-klasse apparatuur.

Dutchweek.nl organiseert van 20-23 maart 2014 een exclusief ski en snowboard-event in het Italiaanse dorp Sauze d’Oulx: “Dutchweekend Italia”! 

Het event richt zich op de leeftijd van 27 jaar en ouder en alle mensen die houden van wintersport, borrelen op niveau in de maat van stijlvolle après-ski muziek, heerlijk eten en dansen tot in de late uurtjes. Iedereen is welkom! Zeker een fantastische gelegenheid om met je bedrijf, vereniging, business club of vriendengroep van te gaan genieten. De organisatie is in handen van Dutchweek.nl, Summit Travel en Discovery Italy.

Het wordt een feestje!! 
Het skiën en boarden in dit prachtige gebied staan uiteraard centraal, er zal komend jaar zelfs een slalom wedstrijd worden georganiseerd en we gaan zeker ook weer veel aandacht besteden aan entertainment. We gaan zorgen voor een ‘stijlvolle Tiroler sfeer’ met o.a. après-ski op de piste, in het dorp en bruisende feesten in de club tot in de kleine uurtjes.

 

 

Meer info op: www.dutchweekenditalia.com


BEAT IT! Dance Event voor KWF Kankerbestrijding

 

 

Sta op en help in de strijd tegen kanker. Together we can BEAT IT!

Op zaterdag 27 juli 2013 zal Rotterdam op haar grondvesten schudden. Op die dag vindt namelijk het BEAT IT! Dance Event plaats. Alle opbrengsten van dit evenement worden gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding om onderzoeken te financieren die de strijd tegen kanker succesvoller maken.

In de Rotterdamse toplocatie de Maassilo worden vier area’s gevuld met House, Trance/Progressive en Disco beats. Naast de artiesten zal ook entertainment een belangrijke rol spelen. Met acts, effects en activiteiten wordt BEAT IT! de ultieme dance beleving die jullie niet snel zullen vergeten!

BEAT IT! wordt de leukste en makkelijkste manier om een forse bijdrage te leveren aan het onderzoek naar kankerbestrijding én de mensen die op dit moment een zware strijd voeren tegen deze ziekte een hart onder de riem te steken.

 

Kom op 27 juli naar BEAT IT! Let’s make this happen!

 

Forward events is bij een steentje kunnen bijdragen en zal speciale effecten, lasers en een rgb dj booth leveren. tevens zal Dj Marco Moens optreden in de dance classics area.

meer info www.beat-it-dance-event.com


Benefietlunch 10 maart 2013 in Las Palmas Rotterdam

 

Herman den Blijker organiseert een benefiet lunch voor een grote vriendin van hem (Jenny van Asian Glory) die haar hard heft verloren aan een klein chinees ventje van 8 jaar oud waarbij 29 januari 2010 kanker werd geconstateerd.

 

Forward events ondersteund dit initiatief natuurlijk graag en sponsort grotendeels door geluid te leveren tbv de dj’s die voor heerlijke klanken gaan zorgen tijdens deze lunch..... (meer info)

 De Tafelronde Maasland – Maassluis organiseert in navolging op het succes van afgelopen jaar, wederom een Dance Party met live Percussion & Sax. 

Forward events zal voor de Dj,s, Artiesten, Licht & Geluid zorgen.

Op zaterdag 2 maart as is de Ridderhof in Maassluis wederom het middelpunt van onze jaarlijkse Dance Party!
Kaarten zijn dit verkrijgbaar voor €50,- per kaart, dit is een all inclusive prijs. 
Alle netto opbrengsten zullen ook dit jaar ten gunste zijn van onze diverse lokale en nationale goede doelen.
Graag tot 2 maart! 

Reageer tijdig, per mail of telefonisch, er zijn beperkt kaarten maar een overvloed aan gezelligheid!
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
gsm 06-19626404


Run Bike Run & Zumba® Xtreme Marathon voor Roparun

 

Voor de zesde keer organiseert Gymjuf Carla Your Sport & Health Coaches in samenwerking met Sportcenter Allround en M.H.G. Beukers van het team “Runners van Reinier” van het Reinier de Graaf Gasthuis, op zaterdag 26 januari 2013:

Forward events sponsord de verlichting en zorgt hiermee voor de juiste sfeer tijdens het sporten. 

 

Run Bike Run & Zumba® Xtreme Glow In The Dark Marathon

 

Klik hier http://gymjufcarla.nl/run-bike-run-zumba-xtreme-marathon/ voor het dagprogramma en hoe je je kunt inschrijven, Join us and support ROPARUN!

 


 

4 jan. 2013 The Maassluis All Star Band

Forward events zal voor dit evenement de Olympiahal voorzien van podium, trussing, licht en geluid.

Voorgaande jaren waren al een doorslaggevend succes. Waardoor er dit jaar is gekozen voor de grotere hal. Natuurlijk gaan we ook deze hal gezellig aankleden waardoor we het intieme karakter van dit evenement behouden.

Vele Maassluisse artiesten en muzikanten zullen het podium betreden en laten zien wat voor muzikaal talend er in Maassluis is. zie de flyer voor meer informatie.

 

Kaarten zijn zolang de voorraad strekt verkrijgbaar bij eetcafe Ollie's aan de Olympiahal.

 


oud en nieuw feest ridderhof maassluisMet trots presenteren wij de 3e editie van Club TenEleven, "the New Years Party @restaurant The Ridderhof". 
Na het grote succes van voorgaande jaren, gaan we ook 2013 weer top inluiden met een onvergetelijk feest.
D.J. Koezzmeijer & D.J. Marco Motion draaien de avond spetterend aan elkaar, met een lichtshow en diverse special effects. 
Graag verwelkomen wij u vanaf 00.30 uur met een sprankelend glas bubbels. 
eindtijd 5.00 uur

Kaarten te verkrijgen bij restaurant de Ridderhof voor € 60,- per stuk Alle hapjes en drankjes inclusief Om er zeker van te zijn dat u kaarten heeft kunt u via het online reserveringsformulier kunt u uw kaarten reserveren. Reserveer tijdig, er zijn beperkt kaarten!

Voor dit feest hebben we een eigen site gelanceerd www.clubteneleven.nl


Zaterdag 28 juli is er weer een editie van DE STRANDBORREL!!!

We nodigen je van harte uit om hier (weer) bij aanwezig te zijn want het belooft wederom een groot feest te worden met uitstekende muziek, mooie - gezellige mensen en eindelijk…………………….ZOMERSE TEMPERATUREN!!!!!!!!!!!!!!

 

Wat geeft er nou meer een vakantiegevoel dan lekker op het strand genieten van de (ondergaande) zon, lekkere cocktails, exotische hapjes, heerlijke muziek, live entertainment en leuke mensen?! Gotcha Beach is daar de perfecte locatie voor en heeft dat op 5 mei en 23 juni al bewezen! 

De DJ’s en artiesten zullen ook tijdens deze editie er weer voor zorgden dat iedereen de gehele avond uit zijn dak zal gaan op hun heerlijke zomerse beats en waanzinnige live optredens.

Locatie: Gotcha Beach  .  Tijd: 19.00 – 02.00  .  Entree = gratis tot 21.00 uur. Daarna € 5,-

Minimale leeftijdseis: 21 jaar 


MinistryOfBeats, DE Radioshow met de Clubtunes voor je Weekend, ken je natuurlijk van de vetste beats door de beste DJ's die wekelijks door je radio knallen. Maar MinistryOfBeats is deze zomer ook weer sun, sea, fun and much more!

 

Kom op zaterdag 18 augustus a.s. naar Gotcha Beach Kijkduin voor: Radio Decibel Presents MinistryOfBeats Goes To The Beach!! Geniet van overheerlijke cocktails op een strandbed, chill met vrienden in het zand en ga helemaal los op de dansvloeren van de 2 stages. Met DJ’s als Gregor Salto, D-Rashid, Mitch Crown, Miss J’Amore, Edwin Diergaarde, Matsoe Matsoe en Rishi Bass.

Eén ding is zeker; op het prachtige strand van Kijkduin kan je vanaf 5 uur 's middags tot ver na zonsondergang eindelijk het échte zomergevoel van 2012 beleven! 

Radio Decibel Presents MinistryOfBeats Goes To The Beach!
Zaterdag 18 augustus 2012
Gotcha Beach, Zuiderstrand 14, Kijkduin

 

MinistryOfBeats Area:
Gregor Salto
D-Rashid
Edwin Diergaarde
Anthony King
Mitch Crown (DJ set)
Glenn Helder on percussion
Vocals by Mitch Crown &
Elton Jonathan Kroon

Timeless Area:
Matsoe Matsoe
Rishi Bass
Miss J’Amore
Danny Mendez, Stay-C (DJ set)
Hosted by MC Le Vi

 

Presale 12,50 ex fee & More at the door!
Sales at: www.decibel.nl & all Primera Shops

 


 

 

tijd voor actie velo hal wateringenZaterdag 23 juni Tijd voor Actie Evenement Velo hal Wateringen

Het Tijd voor Actie Evenement zal in het teken staan van sport en muziek. Een groot gedeelte van de nationale badmintonselectie en topspelers van Van Zundert VELO zal demonstraties/clinics geven. Eén ding is zeker, het zal een fantastische line-up van topsporters worden!

Daarnaast zal Wiep Laurenssen van The Voice of Holland seizoen 1 optreden, naast deze artieste zullen nog meer acts optreden waar je van zult smullen!

Sichting Stop Kindermisbruik zal zelf ook aanwezig zijn voor voorlichting. Er zullen diverse kraampjes opgesteld worden waar spullen gekocht kunnen worden. Aan het einde van de middag zal er een grote veiling gehouden worden van hele bijzondere artikelen, meer info hierover volgt nog.

De gehele opbrengst van het evenement zal ten goede komen aan Stichting Stop Kindermisbruik.

Forward events zal een grote bijdrage leveren door het Geluid, Video en de Dj voor een groot deel te sponseren.

 


spinning marathon tbv kwf Alpe d'Huzes

Zaterdag 19 mei was het dan zover.

Team Telstar organiseerde een fantastische spinning marathon op het Raadhuispein voor het Witte huis in Pijnacker.

250 deelnemers en vele sponsoren waaronder Forward events die het geluid, microfoons, headsets en de dj booth verzorgde, zorgde ervoor dat het team Telstar meer dan 30 duizend euro ophaalde voor Alpe d'Huzes en daarmee ook het KWF.

 

Wij van forward events vonden het geweldig om aan deze dag een bijdrage te mogen leveren.

 


  

nieuws archief