background

nieuws archief

 

 


Draai van de Kaai Roosendaal 3 & 4 aug 2014

 

podium draai van de kaai 2014 forward events

Na het daverend succes van vorig jaar heeft Forward Events wederom het podium, licht & geluid voor de dit grote en gezellige evenement geleverd. Voor het eerst dit jaar werd er de avond voor de wielerronde, met top artiesten warmgedraaid, waardoor het een 2 daags feest werd. (Geluid 18x KF740 line array top kast en 18x SB850 sub kast)

Entertainment dit jaar was:

Dit jaar; "Warmdraaien" op zondag 3 augustus met o.a. Jan Smit, Lange Frans en Peter Beense. Maandag 4 augustus tijdens "Draai van de Kaai" niemand minder dan Gerard Joling, Jannes, Rene SchuurmansRené Shuman & Angel Eye en een fantastische afsluiting door Stoot!

 

LED scherm 60 inch 152 cm

 


Uitbreiding led schermen.

Vanwege de vraag naar steeds grotere plasma en led schermen hebben we 2 extra LED schermen aangeschaft van 60 inch. (152cm) Natuurlijk zullen we deze LED schermen inzetten tijdens het komende EK maar is er tevens veel vraag voor t.b.v. bedrijfspresentaties en beursstands.

De schermen kunnen we natuurlijk leveren op een truss statieven of bv koppelen aan een truss carré.


Voor Royal dutch events levert Forward events alle licht, geluid en podium benodigdheden.

Zatredag 6 april organiseren zij weer een leuk feestje in Den Haag met als thema Colombian Carnival
Samen met Royal Dutch toveren we America Latina restaurant om tot een luxe club,
waarop 6 april de house classic zullen klinken.

The line up: 
- Dj Jurgen
- Dj Look
- Pascal van de Ruit
- Mauricio De La Bass 

Voorverkoop: € 5.00 - Aan de deur: € 10.00 - Muntjes: € 2.50 p/s
VIP tafels zijn ook te reserveren, voor beschikbaarheid en kosten bel:06-30303044

De kaarten kun je kopen bij de feest locatie, en bij www.primera.nl/tickets  DON`T MISS IT!!!!!!!!!!!!!


draai van de kaai

We zijn trots dat op 29 juli voor de 34ste Draai van de Kaai in Roosendaal het podium, de verlichting en het geluid zullen verzorgen.

Op het kad plein zullen naar verwachting 5 a 6000 mensen komen om te genieten van diverse artiesten.

 

programma:

meer info www.dedraai.nl


De Bevrijdingsborrel 

Op zaterdag 5 Mei openen Zippers Beach (Gotcha) op spectaculaire wijze haar deuren voor een unieke bevrijdingsborrel. 
Overdag vindt de bevrijdingsborrel plaats in Zippers Beach te Kijkduin Deze unieke strandborrel zal plaatsvinden van 16.00 uur t/m 22.00 uur.  
Line up: Fedor Limjoco, Laurenzo, Rishi Bass, Miss J'amore, Anthony King, Danny Mendez, Vincent Mindé, 

Naast deze topdeejays hebben wij ook tal van andere artiesten uitgenodigd. Glenn Helder on percussion & de vocals worden verzorgd door Kelvin Muïs en MC Le Vi. Deze ras entertainers met ieder hun eigen inbreng zorgden samen op vele locaties voor een overvolle dansvloer.

Zippers Beach (Gotcha)         Entree: Gratis          16.00 - 22.00 uur
Zuiderstrand 14 
Kijkduin

 


 

Dutch Deluxe Festival 30 april 2012

Aanstaande Koninginnedag 2012 "Dutch Deluxe" Grotekerkplein Rotterdam.
In het hart van Rotterdam zal de 1e editie van Dutch Deluxe Dance festival plaatsvinden.
Dit evenement wil je niet missen!!

Forward events gaat voor het beste en grootste koninginnedag feest in Rotterdam het geluid en licht verzorgen.

Dat wordt weer een paar dagen en nachten door werken deze periode maar we hebben er zin in. Grote Kerkplein gaat los, dat is zeker.

 

meer info op DUTCHDELUXECONCEPTS en een promo op youtube.

 


Mega Feesttent weer in Maassluis

Net als voorgaande jaren zal Forward Events wederom het licht ,geluid, Dj's en video scherm verzorgen voor de 17de megaweek in de feesttent bij voetbal vereniging MSV71 te Maassluis. Dit jaar zullen artiesten als Carly Luske, Frans Duijts, de band Broadway, de skihut party en het feestteam langs komen in de feest tent.

De vraag naar kaarten voor deze avonden is uitstekend en u kunt kaarten kopen voor de de Nacht (€ 20,=) en de Oranje Party (€ 10,=) bij de vaste verkoopadressen; Sigarenmagazijn Hartelust in Palet, het Drankenkabinet in de Binnenstad, Eetcafé the Ollie’s nabij Olympiahal en Café ’t Smitje in het Westeinde. Natuurlijk kunt u ook bij de leden van de Stichting “vrienden van M.S.V.’71” uw kaarten kopen. Uiteraard kunnen degene die naar beide avonden wil komen een passe-partout (€ 25,=) te kopen. 

 

 

 


 

 

 

Spinning® & Zumba® Xtreme Marathon voor Ipse de Bruggen

Doe op zondag 22 april 2012 mee met de Spinning® of Zumba® Xtreme Marathon voor het goede doel! Gymjuf Carla organiseert in Maassluis een zes uur durende marathon waarbij de opbrengsten ten goede komt aan Ipse de Bruggen. Zo helpt u op een gezonde manier mee aan de wensen van kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Er is een prijzenloterij voor de deelnemers met Sport & Health prijzen. Voor de kinderen is er een Kidscorner met luchtkussen en een knutselhoek. 

 

Forward events zal het podium, geluid en licht verzorgen op deze dag in het Racket- en Partycentrum aan de Dr. Albert Schweitzerdreef 435 te Maassluis

 

Meer info op de website van gymjufcarla


zommer borrelzaterdag 23 juni "De Strandborrel" Gotcha Beach

Waar tegenwoordig de regel is dat borrels op een vrijdagavond gehouden moeten worden, vinden wij dat er juist op zaterdag gelegenheid moet zijn om lekker te borrelen met elkaar. Niet pas om 01.00 uur naar de stad en om 06.00 uur thuiskomen, maar lekker vroeg beginnen en op tijd stoppen zodat je de volgende dag ook nog wat aan je weekend hebt! 

Wat geeft er nou meer een vakantiegevoel dan lekker op het strand genieten van de (ondergaande) zon, lekkere cocktails, exotische hapjes, heerlijke muziek, live entertainment en leuke mensen?! Gotcha Beach is daar de perfecte locatie voor en heeft dat op 5 mei al bewezen! 

De DJ’s en artiesten die op De Bevrijdingsborrel ervoor zorgden dat iedereen uit zijn dak ging, zijn ook bij deze editie weer aanwezig om jullie een top avond te bezorgen!

Net als voorgaande editie op 5 mei levert Forward events het licht en geluid voor deze productie.

Locatie: Gotcha Beach . Tijd: 17.00 – 02.00 . Entree gratis tot 20.00 uur. Daarna € 5,-  Minimale leeftijdseis: 21 jaar

 


 

Walking Dinner

In opdracht van de Ronde Tafel Maassluis/Maasland organiseerden wij 10 maart een Walking dinner voorzien van Dj, Saxafonist en Percurssionist. Dit allemaal mooi aangekleed met onze RGB Dj Boot, plasma schermen, podium en uitgebreide licht show.

Dit evenement vond plaats in de mooie ambiance van Restaurant De Ridderhof te Maassluis.

Reacties van de gasten waren zeer lovend over de uitstraling en de artiesten op Feest.


 

Nieuw: CO2 Jets van MagicFX.Magic FX CO2 Jets

Forward Events is natuurlijk altijd bezig met vernieuwing en aanvulling van haar assortiment, daarom hebben wij CO2-jets van Magic FX aangeschaft, die ingezet zullen worden op de feesten waar net dat beetje meer gewenst is.

CO2-jets geven een geweldige witte pluim met een hard sissend effect, wat nog meer sjeu geeft aan het effect.


Oud & Nieuw feest in De Ridderhof Maassluis

oud en nieuw feest club ten eleven

Op vele verzoek is er in samenwerking met restaurant De Ridderhof besloten een feest te organiseren tijdens Oud en Nieuw. Restaurant De Ridderhof heeft de perfecte ruimte om volledig om te toveren tot een club meteen fantastische licht- & lasershow. meer info www.clubteneleven.nl

Club Teneleven proudly presents, the second edition of the New Years Party @ Restaurant The Ridderhof.

After the great succes of last year we will entertain you ones more!
Gather your friends and share the fun at Club TenEleven!
Club TenEleven will bring you a night to remember!

 


RGB LED DJ Booth nieuw in ons assortiment.Full Color RGB LED DJ Booth 3x1 Meter

Deze booth is volledig actief aanstuurbaar waardoor de mogelijkheden bijna onbeperkt zijn. Zo kunnen we ook bv de DJ-namen en/of de feestnaam voorbij laten komen in de booth, wat weer een extra dimensie geeft aan het feest. De DJ-booth is 3 meter breed bij 1 meter hoog. En wordt verhuurd in combinatie met onze geluids- en/of lichtsets.