background

Licht, Geluid, Podium & Video

 

Op zoek naar Dj apparatuur voor een Danceparty of Festival? Een geluidsinstallatie voor uw bedrijfsfeest? een beursstand of truss om uw bedrijf te promoten? Of een complete PA installatie voor een live optreden?

FE Producties heeft alles in huis om professionele audiovisuele ondersteuning te bieden.Wij leveren topkwaliteit voor een scherpe prijs en hebben een groot assortiment aan apparatuur op het gebied van licht, geluid en video.

 

 

 

Het verhuur assortiment is in grote lijnen op te delen in Licht, Geluid, Video & Rigging.

In de categorie verlichting verhuren wij onder andere PAR spots (RGB LED & Halogeen), Movingheads (spot &washes), lasershows, en div moderne nieuwe licht effecten waaronder onze Fl 200 5R bramspots. Tevens beschikken wij buiten de standaard dj booth's een speciale LED-rgb Dj-booth. Erg leuke aanvulling op ons assortiment is de RGB led pixel vloer.

 

Ons assortiment van geluidsapparatuur bestaat uit diverse luidsprekers variërend van spraak setjes tbv seminars tot volledige mega systemen zoals de EAW KF 850 en KF 740 sets met de dubbele 21 inch (SB2001) subwoofers tbv de festivals. Uiteraard beschikken we over de nodige geluidsprocessors, effecten en mengtafels, variërend van een Pioneer Dj sets tot digitale Soundcraft mengtafels.

 

Op video en projectiegebied verhuren wij professionele beamers en 60 inch LED tv schermenl. Als videoschermen gebruiken we op- en door-zicht projectieschermen van Projecta. Regelmatig worden de schermen gecombineerd met de diverse truss systemen om aan op te hangen of op te bevestigen.

 

De laatste categorie is de rigging afdeling. Deze bestaat uit een groot aanbod van Prolyte truss, statieven en hijsmateriaal. Er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van box truss (4kant truss) in een diameter van 30 cm. Hiermee maken wij installaties voor verlichting en/of geluid en worden ook de beursstands en presentatie displays mee gebouwd. Tevens kan met dit truss materiaal een professionele podium overkapping gebouwd worden. Wij hebben hiervoor een specifiek en gecertificeerd evenementen zeildoek voor laten maken.

 

Huurvoorwaarden Forward events