We Want You | Allround AV-technici gezocht

Forward Events zoekt allround AV-technici, geluidsmensen in hart en nieren en studenten die in het weekend iets bij willen verdienen. Zowel oproepbasis als voor vast (parttime/fulltime)
Met de opnieuw groeiende vraag naar onze diensten, groeit ook onze vraag naar leuke, loyale medewerkers die in dit toffe team mee willen gaan draaien.

Wat hebben wij op het oog?
We gaan ervan uit dat je een klantgerichte aanpak hebt en denkt in oplossingen.
Een basiskennis van audio, video, licht en rigging techniek is een pré. Mocht je deze niet hebben, maar dolgraag het vak willen leren, dan is er ook zeker een mogelijkheid voor jou binnen ons bedrijf.

Ook is het leuk als je flexibel bent, zodat we je op verschillende plekken in kunnen zetten. Natuurlijk mag je een voorliefde hebben voor klussen, alles is bespreekbaar.
Uiteraard beheers je de Nederlandse taal, beschik je over rijbewijs B (misschien C) en bij voorkeur heb je ook ervaring met het besturen van busjes en bakwagens. Mocht je geen ervaring hebben met bestelwagens, maar wel beschikken over een goeie rijvaardigheid en ruimtelijk inzicht, dan moet je het snel kunnen leren.
Het liefst woon je op maximaal 30 minuten rij-afstand vanaf onze locatie Kleihoogt 26 Berkel en Rodenrijs en heb je altijd de beschikking over een eigen auto. (Er stopt hier namelijk geen bus voor de deur)
Binnenkort verhuizen we waarschijnlijk naar de Spaanse Polder!

Wat mag je van ons verwachten? 
Je wordt verwelkomd in een leuk team, krijgt een eerlijk salaris plus reiskostenvergoeding en gerichte opleidingen zijn bespreekbaar. Vanzelfsprekend schroef je
je kennis binnen het bedrijf ook iedere dag beetje bij beetje op.

Afwisselende en uitdagende opdrachten van band techniekverzorging, tape-acts, privé-, bedrijfs- en bootfeesten, discoshows, kleine presentaties, streamings, beurzen, openingen van nieuwe gebouwen, theatervoorstellingen tot internationale snowevents.

Om een idee te krijgen, we werken onder andere met: Dutchweek Events, Totally Snow, Funcky Piano’s, Theater Maassluis, Step the Gap, The Men in Black Show, Oude Kerk Evenementen en komen vaak over de vloer bij Sparta en Feijneoord.

Bij een wederzijds goed klikkende werkverhouding een volle agenda!

Interesse of meer weten? Stuur een email naar yvonne@forwardevents.nl

Tag degene die jij helemaal perfect vindt voor Forward Events. Gaat hij/zij definitief bij ons werken, dan ontvang je een diner bon van Brasserie 1640.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *