Over ons

Jaren geleden begon Marco Moens als hobby een kleine drive-in show voor feestavonden.
In de loop der jaren is Forward Events uitgegroeid tot een professioneel bedrijf, gespecialiseerd in geluid, licht en beeld.
Voor een feestavond kunt u nog steeds bij ons terecht, maar ook voor een festival tot 15.000 man bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij werken met professionele medewerkers en de modernste apparatuur.

Festivals, (bedrijfs-)evenementen,  bruiloften, teambuilding bijeenkomsten, personeelsfeesten; wij nemen de gehele organisatie uit handen. Vanaf het idee tot en met de uitvoering, waarbij de wensen van de klant centraal staan.

Ook in het buitenland hebben organisatoren inmiddels ontdekt dat ze bij ons moeten zijn om zowel (Nederlandse) DJ’s als bands zo optimaal mogelijk te versterken en te belichten tijdens evenementen.
Regelmatig rijdt onze crew met een vrachtwagen vol apparatuur richting onder andere Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Spanje
of Noorwegen.

Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er allemaal bij komt kijken om geluid, licht en beeld zo optimaal mogelijk op elkaar af te stemmen, zodat uw evenement gegarandeerd een succes wordt.