Over ons

Forward Events is een full-service leverancier & organisator van allerlei genres evenementen, zakelijke bijeenkomsten en feesten. De naam Forward Events staat voor het vooruitstrevend denken en werken in de evenementenbranche. Onze kracht zit hem in het feit, dat we bijzonder servicegericht & flexibel zijn. We werken met de beste materialen en denken mee binnen het beschikbare budget. Dit doen we sinds 2007 met heel veel plezier. Marco Moens heeft het bedrijf destijds opgericht en is vanaf dag één zeer bevlogen geweest met het verzorgen van licht en geluid.
Zonder twijfel klein begonnen, maar al snel wisten klanten deze manier van werken en flexibiliteit te waarderen. Zodoende groeiden Forward Events al snel uit tot een mooi, kwalitatief en professioneel bedrijf.

We verhuren licht- & geluidsapparatuur voor diverse evenementen van theateruitvoeringen, beurzen, seminars, beursstands, productpresentaties, personeelsfeesten, festivals, bruiloften en privéfeesten.
Naast de volledige technische realisatie van een project, verzorgen wij ook de aankleding en het entertainment. U kunt bij ons dan ook terecht voor het boeken van een DJ, band, act of disco-show.

Onze medewerkers zijn allen gecertificeerd en opgeleid binnen hun specialisme of dit nu een geluids-, video-, lichttechnicus of eventmanager betreft.

Als gevolg van onze veelzijdigheid en flexibiliteit heeft Forward Events diverse particuliere- en zakelijke opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren. Ook hebben organisatoren in binnen- en buitenland inmiddels ontdekt dat ze bij ons moeten zijn om hen zo optimaal mogelijk te versterken.
Met enige regelmaat rijdt onze crew de vrachtwagen vol apparatuur richting onder andere Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië en Noorwegen.

Het mooiste is uiteindelijk, het moment waarop alle elementen en facetten tijdens een evenement of feest bij elkaar komen en op hun plek vallen. Wanneer een kaal bedrijfspand of een onbehaaglijke ruimte wordt omgetoverd tot een bruisende feestlocatie of seminar ruimte en uw gasten verbaasd zullen zijn over de metamorfose van de alledaagse locatie.
Dan denken wij: “Dat hebben we weer mooi gedaan!”