Bent u opzoek naar een leuke Dj, artiest of band? Dan bent u bij Forward Events aan het juiste adres.

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk, waardoor wij voor elke gelegenheid de juiste act, band of artiest kunnen vinden.
Ook hebben wij zelf een spetterende show in huis ‘The men in black show’.
Deze show bestaat uit een DJ, een saxofonist, een percussionist en een zanger(es); eventueel aangevuld met danseressen.
Zij zorgen ervoor dat uw feest onvergetelijk wordt.

Wij kunnen zo nodig fungeren als schakel tussen de diverse partijen die uw evenement organiseren, hierbij nemen wij als partymanager al uw zorgen uit handen.  Zo is er voldoende tijd om als gastheer of –vrouw zelf te netwerken met uw klanten of te feesten met de gasten terwijl intussen alles tot in de puntjes voor u wordt geregeld.

Onze producties behoren dan ook tot de grotere en meest professionele producties van Nederland. We nemen van tevoren uitgebreid door wat uw wensen zijn, zodat we een goed plan kunnen uitwerken om uw feest of event tot een succes te maken waar jaren later nog over gesproken wordt.

Wij leveren shows met complete professionele verlichting- en geluidssystemen. De diverse shows gaan mee met de tijd en worden continu vernieuwd. Door gebruik te maken onze verhuurafdeling kunt u elke show volledig naar uw wens aanpassen wat betreft geluid, licht en aankleding.
Klantgerichtheid en flexibiliteit staan hierbij voor ons centraal.

Forward Events is vaste leverancier bij diverse trouwlocaties.  Op de dag van uw bruiloft wilt u natuurlijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Wij begrijpen dit en nemen van A tot Z met u door hoe uw feest eruit moet zien. Wit u een DJ, een zanger(es) of een band? Het kan allemaal!

Door onze flexibele en servicegerichte houding zijn we ook buiten onze vaste locaties een graag geziene partner voor het verzorgen van uw feestelijke dag.

  Forward Events | Entertainment | Disco Shows
  Vareseweg 143
  3047 AT Rotterdam

  Tel: 06 – 10 72 39 34
  E mail: Yvonne@forwardevents.nl

  Logo Forward events sound and Light Rentals