We hebben een aantal Top saxofonisten in ons assortiment …… ….

Julian de Munnik

Julian de Munnik is geïnspireerd geraakt door bekende saxofonisten en speelde hij al op jonge leeftijd solo’s op het gehoor van zijn vaders muziek collectie.

Door dit te combineren met lessen van Rik van den Bergh, Jan de Ligt en Ben Rodenburg ontwikkelde hij een vrije benadering van muziek. 

Inmiddels heeft hij met vele bekende DJ’s samengewerkt. Zijn ‘’unique selling point’’ is de vaardigheid om te improviseren op het gehoor. Na op vele bruiloften, shows, zakelijke evenement en in clubs te hebben gestaan probeert Julian zijn saxofoon geluid nog altijd lekker opzwepend en met veel plezier ten gehore te brengen aan zijn publiek.

Tom Jacks (Leeuwenburg)

Het is inmiddels 15 jaar geleden dat Tom Jacks (ook wel bekend als Jake on Sax) z’n passie vond voor het spelen van de saxofoon. Op het conservatorium leerde hij onder andere het improviseren op verschillende soorten saxofonen. 

Z’n sax kunsten zijn niet onopgemerkt gebleven. Inmiddels heeft Tom Jacks al 2 keer gespeeld op het befaamde North Sea Jazz Festival en heeft hij op het podium gestaan tijdens Lowlands.

De speelstijl van Tom Jacks is funky, swingend en groovy. Hij is in staat om met verschillende muziekstijlen mee te spelen: van de klassiekers uit de jaren ‘70 tot aan de nieuwste club hits.

Arjaan (Sax) Verheule

…… info komt nog

Martijn de Jong

Martijn de Jong hield zich op jonge leeftijd al bezig met muziek.
Op zijn achtste is hij begonnen met de saxofoon. Hij heeft zijn opleiding Jazz & Pop gevolgd aan het ArtEZ conservatorium te Zwolle, waar hij les heeft gehad van Rolf Delfos, Sjoerd Dijkhuizen en Allard Buwalda. In januari 2019 is hij afgestudeerd.
Martijn houdt zich vooral bezig met het spelen in coverbands, jazzbands en ensembles op het gebied van voornamelijk Jazz, Rock en Pop.
Daarnaast speelt hij geregeld samen met DJ’s op bruiloften, partijen maar ook festivals in binnen- en buitenland.
Hij heeft onder andere masterclasses genoten van: Bob Mintzer, Bob Reynolds, Johan van der Linden, Bob Sheppard en Grant Stewart.

Howard Sie

Hoe zit het ook alweer met Rotterdammers? Het is niet voor niets dat een aantal grote namen uit deze internationale en sterk moderniserende havenstad komen. En Rotterdammers staan ook bekend opdat zij de mouwen graag opstropen.

Zo ook Howard Sie, het Rotterdamse multi-talent…
Howard Sie laat zich het beste omschrijven als een bijzonder energieke en aanstekelijke saxofonist, die ervan houdt om ’the crowd’ aan te zetten met vrije sax geluiden. Geen script, gewoon lekker improviseren. Dat is niet voor velen weggelegd, maar voor Howard gewoon de standaard. Zowel alt als sopraan staan op de menulijst en zijn inzetbaar voor lounge tot dance. Howard treedt ook regelmatig op met diverse bands, waaronder Paco Fernandez & Band (Cafe del Mar – Ibiza).