The Men in Black Show

Extreem goed idee voor een feestje! Zowel privé, zakelijk als commercieel van clubs, bars, evenementenhallen tot huwelijkslocaties. Ongetwijfeld iedere keer een hit!

The Men in Black Show is een performance van vier energieke, beroepsartiesten met een sjiek brutaalrandje en een knipoog – Dresscode Black Tie –

Denk daarbij aan een DJ | Percussionist | Saxofonist | MC. Samen zetten ze een sfeer neer, waarbij je non-stop móet dansen!

De DJ wordt op een swingende en energieke manier versterkt door de live-artiesten. Samen zetten ze de juiste sfeer neer, passend bij jouw evenement en gezelschap. Van soul tot dampende dancetracks of moderne pophits. Ze vullen elkaar perfect aan! Samen voelen ze – door hun ruime podiumervaring – het publiek nóg beter aan. En dat merk je!

Boek The Men in Black Show? Dan kies je voor een zinnenprikkelend (avondvullend) concept zoals je dat nog niet eerder zag. Vanzelfsprekend kunnen we in een voorgesprek jullie wensen en muziekstijl bespreken.

Natuurlijk verzorgen wij ook de bijbehorende technische ondersteuning en een setting met passende uitstraling. Je kunt het zo gek niet verzinnen of wij hebben het in huis, van verlichte dansvloer, vuurwerk voor binnen, laser- of videoshows, tot geluidssets voor een groot festival.

In de visuele show kunnen we indien gewenst logo’s of persoonlijke beelden voorbij laten komen.

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.