background

Benefietlunch 10 maart 2013 in Las Palmas Rotterdam

Benefietlunch 10 maart 2013 in Las Palmas Rotterdam

 

Herman den Blijker organiseert een benefiet lunch voor een grote vriendin van hem (Jenny van Asian Glory) die haar hard heft verloren aan een klein chinees ventje van 8 jaar oud waarbij 29 januari 2010 kanker werd geconstateerd.

 

Forward events ondersteund dit initiatief natuurlijk graag en sponsort grotendeels door geluid te leveren tbv de dj’s die voor heerlijke klanken gaan zorgen tijdens deze lunch.

 

Herman;

Zoals jullie weten heb ik zelf ook een prachtig ventje. Eentje die mij elke dag met zijn grote blauwe ogen aankijkt en vraagt, pappa wanneer gaan we weer een vissie eten. Mijn hart draait om bij de gedachten dat hem iets zou overkomen en toen ik hem zondag welterusten wenste en terugdacht aan de hulpvraag van Jenny was ik er snel uit.

 

Je laat je vriendin immers niet in de steek en het vuur en de passie die ik zag bij Jenny om Xander en de Stichting Fight4Xander te helpen heeft mij geraakt.

Ik ga samen met Jenny en wat oude maten voor Xander en de Stichting Fight4Xander doen waar ik goed in ben, koken, maar dan wel voor jullie.

 

Trek je agenda, nodig je vrienden, je buren, van mijn part de hele wereld uit en kom op 10 maart heerlijk bij Jenny, mij en mijn maten lunchen.

U bent vanaf 12.00 uur van harte welkom in Restaurant las Palmas. De lunch start om 12.30 uur en zal een avontuurlijke tocht zijn tussen de verschillende stijlen en smaken. U gaat lekker gevuld naar huis.

Deze benefietlunch kost u € 150,00. Wij doen dit geheel belangeloos en Jenny zal op de middag van de lunch het bedrag onthullen dat wij overmaken aan de Stichting Fight4Xander.

 

U kunt online reserveren klik hier