Nieuws

Forward Events

verhuur van licht en geluid voor feesten, evenementen, openingen enz. Levering of voor het huren van dj's. Verzorgen van div activiteiten voor bedrijven scholen, verenigingen e.d.
Forward Events
Forward Events1 month ago
Even paar foto's van een tijdje terug. The Raspers bestaan in 2022 #40jaar jaar! Heb jij nou ook leuke anekdotes, foto's, opmerkingen, bijzondere verhalen o.i.d., mail deze dan aan info@evenemento.nl en dan gaan we daar iets leuks meedoen. Ook zijn we benieuwd hoe jullie vinden dat het gevierd moeten worden!

Met Robbert H. Reijenga, Paul Reijenga, Arjaan Verheule, Frans Koenn, Anthon P. Verheule, The Hip Horns: Arjan Muusz en Marco Muusz.
Forward Events
Forward Events2 months ago
Wij wensen iedereen een waanzinnig, uitdagend en gezond 2021!
Forward Events
Forward Events
Forward Events2 months ago
Een kleine throwback naar afgelopen week: Wat waren we weer happy met het verzorgen van onze fameuze Kerst Drive-Thru’s 🥳🎄🚗✨
De hekkensluiter van 2020, was Computest. Thnx guys voor de gezelligheid en de fantastische samenwerking. ☃️🔝
Op naar een fris gezond sprankelend bruisend 2021 🍾🥂 #Kerst #Drivethru #Party #Zoetermeer
Forward Events
Forward Events
Forward Events2 months ago
Vandaag voegen wij een nieuwe 4G router toe aan ons assortiment. Wanneer u een slechte of geen internet verbinding heeft stelt dit ons toch in staat om te voorzien in uw live stream.
Voor vragen neem gerust contact met ons op.
Forward Events
Forward Events2 months ago
Elk jaar zijn we omstreeks deze tijd druk en onderweg naar diverse plaatsen in Italië, Oostenrijk en Frankrijk voor Dutchweek en @sunweb ( Totally, powered by Skikot). Helaas gaat het dit seizoen om de bekende redenen niet door.

We hopen dat we het volgende wintersport seizoen weer volop kunnen genieten en feesten !

We miss you guys!

Stay Safe
Be Positive
Think Forward

Namens team forwardevents
Forward Events
Forward Events2 months ago
Vandaag stonden we voor een mega klus in onze studio. We hadden een internationaal bedrijf te gast die wereldwijd zijn medewerkers trakteerde op een kerst boodschap en quiz.

In de uitzending haalden wij 19 mensen van over de hele wereld interactief binnen die beloond en bekroond werden voor hun werkzaamheden.

Dit geheel werd geleid door de host en quizmaster die vanuit onze studio iedereen toesprak.