Nieuws

 Nieuws 8 april  2021      Noordzee Jazz Dinnershow

Wat een leuk stuk in de Scheveninger vandaag over de Noordzee Jazz Dinnershow op 2 juli in de Oude Kerk op Scheveningen. Een hoogstaand 8 gangen menu met wijnarrangement en de top van de Nederlandse Jazz in een historisch pand op 100 meter van de Nederlandse kust. Do I need to say more? 

Nieuws 9 april  2021       Jazz is terug aan zee!   

Op vrijdag 2 juli 2021 van 18.00 – 22.00 uur vindt de eerste maar nu al legendarische Noordzee Jazz Dinnershow plaats in een unieke evenementenlocatie, de monumentale Oude Kerk op Scheveningen.
In een sfeervolle club setting bieden we u vier shows met in de hoofdrol: Marjorie Barnes, Special Guest Benjamin Herman, Wouter Kühne, Steven Willem Zwanink, Bob Wijnen, Gideon Tazelaar, Ellister van der Molen.

Culinair genieten
Onze chef-kok maakt voor u een fantastisch 8-gangen diner dat met 4 mooie bijpassende wijnen aan uw tafel wordt geserveerd, terwijl u geniet van optredens van de Nederlandse top van de Jazzmuziek. Uiteraard zorgen we dat alle dan geldende corona-voorschriften in acht worden genomen, zodat u zorgeloos kunt genieten.
 
So get your tickets now: www.noordzeejazz.com

Nieuws 4 april 2021

Thorwback Dutchweek Panorama Alm Saalbach 2018

Zeker nú verlangen we naar de mooie momenten in de 🎿❄️ sneeuw, waar we zó graag werken. 🎧🎤 🎷
#Dj #Saxefonist #Mc #Vocaliste

webinar bouwagenda Hilton hotel
webinar bouwagenda Hilton hotel

Nieuws 18 maart 2021

Streaming day vanuit het Hilton the Hague

In opdracht van de Bouwagenda mochten we wederom een uitgebreide webinar verzorgen deze keer vanuit het Hilton te Den haag.

Live vanuit een hotelkamer, met als dagvoorzitter niemand minder dan Helga van Leur.

Tijdens het webinar waren gastsprekers onder andere vicepremier Kajsa Ollongren en Diederik Samsom, die beide vanaf een externe locatie inbelde op ons systeem en mee konden doen in de uitzending.

Super gaaf weer en het laat zien dat het mogelijk is om overal een studio te plaatsen. Mooi stukje werk op locatie.

Onderhoud & Reparatie in onze eigen technische dienst.
Het onderhoud gaat gelukkig wel onverminderd door. Vandaag een 2 tal processoren kunnen repareren voor een vaste klant, nadat er een stroomstoring was geweest en door piekspanning de voedingen waren doorgebrand.
Ook onderhoud aan uw installatie nodig neem gerust contact op met ons.
Nieuws 20 februari 2021

We verwelkomen 3 nieuwe Shure MX 412D/C 
microfoons
 
Vandaag hebben wij 3 Shure MX 412D/C microfoons aan ons assortiment toegevoegd. Deze tafel microfoons zijn bij uitstek geschikt voor conferentie’s maar ook als katheder microfoon breed inzetbaar.

Nieuws 9 Maart 2021   Hiep-Hiep-Hoera Hofstede Meerzigt 14 jaar 🎉

 

Forward Events mocht er 14 jaar geleden al bij zijn en vanzelfsprekend zijn we apetrots dat we er nog steeds bij zijn. Man man man wat hebben we al vele mooie feesten en events mogen verzorgen bij HM. Met veel plezier denken we terug aan al die mooie herinneringen.

 

Het vieren van deze verjaardag mag natuurlijk niet zomaar voorbijgaanWel gebeurt het dit jaar net even anders, maar daarom niet minder leuk! Uiteraard zijn wij erbij met onze Dj Marco 🎧 🎶 Ook ditmaal gaat hij jullie verwennen met Funky Musictijdens de Drive Thru, waarbij een verzoekje natuurlijk altijd mogelijk is.

 

Hofstede Meerzigt zorgt dat je na afloop thuis gezellig kunt borrelen met de feestelijke, smakelijke HM Borrelbox 14. In deze box à €29,50, vind je 14 heerlijke hapjes met o.a. runderrollade, MRIJ-kaas en zalmtartaar. Meer verklappen we niet want een verrassing is wel zo leuk toch?

 

Wellicht tot zondag 14 maart, gezellig! Wij maken er samen met Hofstede Meerzigt een gezellige boel van, onder het genot van een glaasje (alcoholvrije) Vilarnau Cava. 🥂

 

LET OP! Voor 12 maart bestellen.  

Meer info en bestellen van de Box via onderstaande link.

https://www.hofstedemeerzigt.nl/specials/hm-borrelbox-14-en-een-drive-thru

Nieuws februari  2021

Al Bijna 40 jaar The Raspers

Even paar foto’s van een tijdje terug. The Raspers bestaan in 2022 #40 jaar jaar! Heb jij nou ook leuke anekdotes, foto’s, opmerkingen, bijzondere verhalen o.i.d., mail deze dan aan info@evenemento.nl en dan gaan we daar iets leuks meedoen.
Ook zijn we benieuwd hoe jullie vinden dat het gevierd moeten worden!
Met Robbert H. Reijenga, Paul Reijenga, Arjaan Verheule, Frans Koenn, Anthon P. Verheule, The Hip Horns: Arjan Muusz en Marco Muusz.

Router RUT 950 tbv nieuws berichten
Nieuws 18 Januari 2021
4G Router tbv uw live stream oplossingen
 
Vanaf Vandaag voegen wij een nieuwe 4G router toe aan ons assortiment. Wanneer u een slechte of geen internet verbinding heeft stelt dit ons toch in staat om te voorzien in uw live stream.
Voor vragen neem gerust contact met ons op.
Wij wensen iedereen een waanzinnig, uitdagend en gezond 2021!

Kerst Drive-Thru (Cumputest Zoetermeer)

Een kleine throwback naar afgelopen week: Wat waren we weer happy met het verzorgen van onze fameuze Kerst Drive-Thru’s 🥳🎄🚗✨
De hekkensluiter van 2020, was Computest. Thnx guys voor de gezelligheid en de fantastische samenwerking. ☃️🔝


Op naar een fris gezond sprankelend bruisend 2021 🍾🥂 #Kerst #Drivethru #Party #Zoetermeer

Nieuwe trend: hybride events Samenwerking met Oude Kerk Evenementen

Door de maatregelen om Covid-19 te bestrijden, is de evenementenbranche tot stilstand gekomen. Een harde klap, ook voor eventmanager en ondernemer David van Kruiselbergen, die net een nieuw bedrijf is gestart in deze branche. 

David vertelt: “Gelukkig zijn twee belangrijke kwaliteiten van een goede evenementenmanager creativiteit én kennis van crowd management. De combinatie van die twee leidt tot hele goede ideeën over hoe we binnen de 1,5 meter afstand regel op een veilige manier weer aan de slag kunnen. In het kader hiervan heeft het Eventplatform een protocol voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen binnen de 1,5 meter samenleving opgesteld. Onze branche pleit er namelijk voor om – net als in Duitsland – een onderscheid te maken tussen evenementen zoals festivals en de zakelijke markt, zoals beurzen en congressen. Het protocol biedt een algemeen kader voor het veilig organiseren en bezoeken van zakelijke bijeenkomsten. Het bevat richtlijnen voor opdrachtgevers en organisatoren, accommodaties, toeleveranciers en bezoekers. Een mooi uitgangspunt voor mij om toe te passen op onze evenementenlocatie Oude Kerk Scheveningen, maar ook op de samenwerking met mijn partners op het gebied van bijvoorbeeld audiovisuele techniek en catering.”

De nieuwe situatie vraagt niet alleen om een andere indeling, looproutes en omgangsvormen. Het betekent ook dat er minder personen dan voorheen in één ruimte passen. David vertelt verder: “Dat er minder mensen in een ruimte mogen, is niet het enige; de corona-maatregelen hebben er ook voor gezorgd dat mensen veel bekender zijn met online bijeenkomsten. Nu we allemaal hebben ervaren hoeveel reistijd het scheelt om online deel te nemen, is deze vorm niet meer weg te denken. Er gaat een nieuwe trend ontstaan: hybride evenementen. Fysiek en online tegelijk. Dat kan relatief simpel, door een camera op het podium te zetten en alles live te streamen. Eventueel kan je dat ook interactief maken, zodat er ruimte is voor discussie met online deelnemers. Maar wat je het liefste wilt, is dat het voor zowel de deelnemers ter plaatse als de deelnemers online een echte belevenis is. En omdat die beleving zo anders is, vraagt dat om een ander programma. Online moet het korter zijn; niemand gaat een hele dag naar z’n laptop staren. Terwijl je als je fysiek aanwezig bent, juist de tijd wilt hebben om te netwerken. Een succesvol hybride evenement organiseren vraagt om extra voorbereiding, maar biedt tegelijkertijd zoveel kansen dat het absoluut de moeite waard is om daar in te investeren. Bij Oude Kerk Evenementen staan we te popelen om weer aan de slag te mogen vanaf juni. We hebben een prachtige historische locatie waar we, uiteraard volgens de richtlijnen, gasten kunnen ontvangen en we hebben professionele en creatieve eventmanagers die een succesvol hybride programma kunnen ontwikkelen. Onze partner in audiovisuele techniek Forward Events heeft de techniek én ervaring in huis om het streamen te verzorgen. Vorige week nog hebben we dit op locatie getest en alles werkte perfect. Reden genoeg om te proosten. Op een succesvolle samenwerking en op alle mooie events die nog komen. Wij zijn er klaar voor!

Snow events (winterseizoen 2020/2021)
Elk jaar zijn we omstreeks deze tijd druk en onderweg naar diverse plaatsen in Italië, Oostenrijk en Frankrijk voor Dutchweek en Sunweb (Totally, powered by Skikot). Helaas gaat het dit seizoen om de bekende redenen niet door.
We hopen dat we het volgende wintersport seizoen weer volop kunnen genieten en feesten !  We miss you guys!
Stay Safe
Be Positive
Think Forward